marc ulrix

De Betere Service Voor Je CV

Get Adobe Flash player

Logo Comfort Partner

Een simpele tip:

KamerthermostaatEén graadje lager stoken kan een besparing betekenen van meer dan 6 % op je stookkosten!

Inschrijving nieuwsbrief

Stel uw vraag

        icoon gereedschap opt

 

Renovatie van je cv-ketel


 

Is je oude ketel aan vervanging toe?

Ook daar kan voor gezorgd worden. Door de overstap naar een modern systeem zal je investering bovendien snel terugverdiend zijn door de lagere stookkosten. Door de nauwe samenwerking en opleidingen door gerenommeerde ketelfabrikanten geniet je dan ook van onze know-how en de beste garantievoorwaarden.

Op eenvoudige aanvraag wordt nauwkeurig bestudeerd wat de beste oplossing is op maat van de behoefte aan verwarming en sanitair warmwater. In de prijs is alles inbegrepen: Een zo perfect mogelijke afwerking met alle nodige wettelijke attesten en uitgebreide uitleg en een super na-service, kortom alles zoals het hoort!

 

Een voorbeeld:

 

20150627 153701 optGeplaatst op 27-06-2015 te Riemst:

Een mazoutinstallatie met boiler werd vervangen door een condensatieketel van het merk Remeha, type Tzerra 35/40C Plus. Deze bezit een frequentiegeregelde pomp en heeft een ingebouwde sanitaire doorstromer aan boord die 17 liter per minuut aan kan.

De ruimtebesparing is enorm! Deze ketel is zo ontworpen dat alles vanaf het front te onderhouden en herstellen is, zodat hij in een nis en zelfs in een kast kan worden geplaatst.

De bestaande schouw werd getubeerd met een rookgasflexibel van 80 mm.

Omdat deze installatie zich in de kelder bevindt onder het rioleringsniveau, werd hier een condensatiepomp voorzien (linksonder). Wanneer het reservoir (2,6 liter) vol is, wordt deze condensaat omhoog gestuwd naar een bestaande afvoer.

Standaard wordt een gasketel steeds voorzien van een inline automatische luchtafscheider en een vuilfilter die tevens de magnetische deeltjes vasthoudt.

Op deze installatie is een buitenvoeler en eigen kamerthermostaat aangesloten via een kabel, maar dit kan voor beiden ook draadloos...